Archives

SeniorWeb

SeniorWeb is een not for profit organisatie en heeft als missie ‘participatie én zelfontplooiing van alle senioren in de digitale samenleving’. De kracht van SeniorWeb zit in inspiratie, educatie en ondersteuning.

OneDream B.V.

OneDream is onderdeel van eFuture en gespecialiseerd in het generen van leads en sales. Zij hebben verschillende online concepten om dit te realiseren.

Dunck

Dunck is een Loyalty Marketing-bureau. Sinds 2001 is Dunck specialist in klantloyaliteit en levert zij maatwerk dat aansluit bij de doelgroep, de klant en zijn werkwijze. Dit doet Dunck in uiteenlopende sectoren met diverse programmavormen bij diverse grote bedrijven. De consultants van Dunck analyseren data, geven strategisch advies en ontwikkelen het concept. De programmamanagers implementeren vervolgens het programma of de campagne. Dunck […]

Koopplein

Koopplein.nl is een gratis, lokaal en professioneel digitaal platform voor particulieren, (non-profit) stichtingen en verenigingen. Op eenvoudige wijze, veilig en snel kopen en verkopen binnen een vertrouwde omgeving. Door het lokale karakter worden risico’s op (internet)-oplichting tot een minimum beperkt en hebben zij een duurzaam karakter​

De Gelderlander

De Gelderlander is een regionaal dagblad in de provincie Gelderland. De uitgeverij is onderdeel van Wegener Media.

PZC

PZC is een regionaal dagblad in de provincie Zeeland. De uitgeverij is onderdeel van Wegener Media.

Eindhovens Dagblad

Eindhovens Dagblad is een dagblad in de regio Eindhoven. De uitgeverij is onderdeel van Wegener Media.

BN DeStem

BN DeStem is een regionaal dagblad in West-Brabant en de provincie Zeeland. De uitgeverij is onderdeel van Wegener Media.

Brabants Dagblad

Brabants Dagblad is een regionaal dagblad in de provincie Noord-Brabant. De uitgeverij is onderdeel van Wegener Media.