Archives

Sizo

Sizo is een databasemarketing bedrijf dat bedrijven met een potentiele zakelijke doelgroep helpt aan meer en meer winstgevende en bestaande klanten.

De Lotto

De Lotto is een kansspelorganisatie en verdient sinds 1961 geld voor de sport en andere goede doelen in Nederland met de merken Lotto, Toto, Lucky Day, Krasloten en Eurojackpot. De Lotto investeert jaarlijks haar opbrengsten in de top- en breedtesport via NOC*NSF en 18 andere goede doelen op het gebied van cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid waaronder […]

Referro

Bureauomschrijving: Referro is een full service B2B marketingbureau en loopt voorop op het gebied van brandbuilding en leadgeneration. Met ruim 50 specialisten op het gebied van merkstrategie, online marketing, database marketing, direct marketing, marketing automation en  telemarketing en meer dan 20 jaar ervaring, bieden wij volledige integratie van alle on- en offline marketingkanalen. Of dit […]

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) onderscheidt zich met hoger onderwijs in de kunsten en de media en is een drijvende kracht in opleidingen en innovatie voor de creatieve industrie.

Diabetes Fonds

Het Diabetes Fonds maakt zich sterk om diabetes en complicaties te voorkomen en te genezen. We geven mensen met diabetes nu en in de toekomst een betere kwaliteit van leven. Om dat te bereiken zamelt het Diabetes Fonds geld in voor wetenschappelijk onderzoek en voorlichting.

Direct Result

Direct Result verzorgt direct dialogue diensten voor goede doelen, omroepen en commerciële organisaties.

Cmotions

Cmotions helpt profit en non profit organisaties klantgerichter te werken. Zij zetten klantdata en andere data om in kennis voor het maximaliseren van de waarde van en voor de klant. Zowel via offline als via online kanalen. Met hun klanten voeren ze projecten uit, implementeren ze oplossingen en voorzien ze in vaste en tijdelijke dienstverbanden.